Υλικά:
Εκέλεση:
1. Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα,ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε σε δυνατη φωτιά να δέσει η κρέμα (σαν μπεσαμελ).Τότε την κατεβάζουμε απο τη φωτιά, ρίχνουμε τ'αυγά χτυπημενα,τα τυρια,το ζαμπον,το πιπερι και μοσχοκάρυδο.
2. Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο πυρέξ. Στρώνουμε στον πατο το 1 φύλλο. Απο πάνω απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο. Κλείνουμε καλά τις γωνίες για να μην φύγει η γέμιση.
3. Μ'ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε ελαφρά σε κομμάτια (Προσοχή μην κόψετε μεχρι κάτω γιατι θα βγει η γέμιση). Αλείφουμε με νερό το φύλλο (μπορείτε να ριξετε και λιγο σουσάμι απο πάνω) και ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,αρχικά στους 200 και κατόπιν χαμηλώνουμε στους 180 ώσπου να ροδοκοκκινίσει (20-30 λεπτα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου